Lush

Mijn vriend gaf me een paar dagen geleden een Lush verrassing. Dat past uiteraard perfect bij mijn plan om over te schakelen op zo veel mogelijk natuurlijke verzorgingsproducten. Bovendien ben ik een grote fan van Lush. Manlief stelde een pakketje samen met geurtjes waarvan hij wist dat ik
ze leuk zou vinden.

Ik kreeg “The Olive Branch” douchegel, “I Love Juicy” shampoo en een “Soft Coeur” massage bar in een handig doosje. Bij het pakketje kreeg ik ook een gratis sample van “Snowcake”, een kerstzeepje dat me doet denken aan marsepein.
De massage bar en “Snowcake” heb ik nog niet getest, maar de douchegel en shampoo zijn nu mijn dagelijkse producten in de douche.

The Olive Branch
Deze douchegel ruikt erg Mediterraans en deed me onmiddellijk zin krijgen in zomer. Dit komt hoogstwaarschijnlijk door de ingrediënten: olijfolie, wijnbladeren, zeezout en mandarijntjes. “The Olive Branch” is niet alleen super om aan te ruiken, ook mijn huid wordt goed gevoed. Tijdens de winter heb ik vaak last van een droge huid, waarbij de olijfolie goed van pas komt om een zacht velletje te krijgen.

I Love Juicy
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede shampoo, niet verwonderlijk dus dat ik superblij was toen ik deze shampoo cadeau kreeg. “I Love Juicy” ruikt naar verse fruitsla. Het is een frisse, zomerse shampoo die geschikt is voor vettig haar. Deze shampoo maakt mijn haar erg zacht, en het verbaasde me hoe snel ik alle knopen uit mijn haar kreeg (want meestal ben ik even bezig met alles te ontwarren).

Fijn om te weten: “The Olive Branch” en “I Love Juicy” zijn allebei veganistisch.

Als je Lush niet kent, kan je best een kijkje nemen op hun website, of in één van hun winkels. Lush biedt een heleboel schoonheidsproducten aan die niet getest zijn op dieren en gemaakt zijn met biologische producten. Lush verkoopt niet alleen zeepjes voor in de douche of in bad. Je vindt er ook make up, parfum, … tot zelfs scheerschuim. Bovendien probeert Lush alles zo ecologisch mogelijk te verpakken.

You may also like