Het beste van 2013

Eerst en vooral: gelukkig nieuwjaar! Voor mij was 2013 een druk jaar, vol nieuwe uitdagingen, heel wat DIY-geprul en soms wat minder posts op mijn blog dan ik zelf had gewenst. Ik maakte heel wat plannen voor posts en projecten. Soms werden deze ideeën uitgevoerd, soms werden ze even opgeborgen omdat er iets tussen kwam, of wegens tijdsgebrek.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn blogposts, en dat jullie ook in 2014 blijven lezen. Het belooft een topjaar te worden, want de ideeën die niet gebruikt werden, komen nu misschien wel aan bod. En uiteraard ben ik weer een hele hoop nieuwe dingen aan het bedenken voor jullie. Want ook al schrijf ik deze blog puur als hobby, het is superleuk om positieve reacties te krijgen. En het blijft enorm motiverend als ik merk dat jullie mijn DIY-posts, recepten of tips zelf uittesten. Ik verzamelde mijn favoriete posts van het voorbije jaar nog eens voor jullie.

Ik maakte zelf lekkere chocopasta en deelde het recept online!

Ook Twickers (Twix en Snickers) werden zelf gemaakt. Yummie!

Het beste dessert van het jaar was mogelijk mijn brownie met mascarpone. Ik maakte deze brownies trouwens nog een keer als nagerecht voor oudejaarsavond en iedereen vond het superlekker. Best wel trots op mezelf daardoor!

Samen met manlief ging ik naar Rome, de beste foto’s en sfeerbeelden deelde ik ook met jullie.

Ik kondigde een nieuw project aan: Indigo! Samen met twee vriendinnen haak en brei ik leuke spulletjes die je kan bestellen via facebook.

Ik maakte simpele kaarsenhouders met washi tape, en ik ben nog steeds fan!

Dit is een kleine selectie van mijn favoriete posts die ik maakte. Ik vind het nog steeds leuk om regelmatig overzichtjes te maken van mijn voorbije week, dus dat blijf ik ook in 2014 doen. Wat willen jullie nog meer zien de komende maanden? Meer DIY-posts? Recepten? Laat het mij gerust weten 🙂
En superhard bedankt aan alle lezers! Jullie zijn top!

You may also like