Secret Santa 2013

Het wordt stilaan een traditie: de Secret Santa voor bloggers georganiseerd door Tess. Vorig jaar merkte ik het te laat op, en had ik weinig tijd door een nieuwe job, een nieuw appartement en een nieuwe kat. Maar dit jaar heb ik besloten om mee te doen, want er is niets leuker dan cadeautjes uitkiezen voor iemand anders (en zelf iets krijgen uiteraard).

Volgens mij is het een geweldig initiatief: iets kopen/maken voor iemand die je niet kent. Ik ben nu al nieuwsgierig wie mijn slachtoffer wordt. En stiekem ben ik ook benieuwd wat er voor mij in de brievenbus zal opduiken. Al ben ik er eigenlijk van overtuigd dat ik nog het meeste plezier ga beleven aan het samenstellen van een pakje.

Ben je een Belgische/Nederlandse blogger en wil jij ook meedoen aan deze Secret Santa? Je kan je nog inschrijven t.e.m 22 november. Wees er dus snel bij!
Alle informatie en spelregels kan je nalezen op Tess haar blog: tessvdm.wordpress.com

You may also like