Indigo!

Zoals ik eerder al liet uitschijnen ben ik bezig met nog een project naast Flowers and Feathers. Samen met twee vriendinnen startte ik Indigo. Gisteren ging onze Facebook pagina online, dus het wordt tijd om jullie even in te lichten.

De laatste tijd postte ik al een paar keer mutsen die ik zelf gebreid heb. Een paar mensen waren wel geïnteresseerd in de spullen die ik haak en brei. Zo ontstond het idee om samen te werken met Karen en Yentl, twee vriendinnen die ook haken en breien. Samen gaan we allerlei leuke spulletjes maken en online aanbieden. Bovendien maken we ook items op bestelling. Als je dus een muts of sjaal zoekt, dan kan je bij ons terecht. 

Jullie kunnen alle updates en items vinden via onze Facebook pagina. Bovendien zal ik hier ook regelmatig updates posten.
Heb je nog vragen, wil je een bestelling doen of iets op maat laten maken, stuur dan een mailtje naar indigoknitwear@gmail.com

You may also like