Printstagram

Jullie merkten wellicht al dat ik een grote fan ben van Instagram. Ik post regelmatig foto’s en deel dan ook vaak mijn weekoverzicht met jullie. Maar een online platform met foto’s is toch niet echt hetzelfde als fysieke exemplaren. Ik wou een aantal foto’s laten printen en omhoog hangen, en zo kwam ik terecht bij Printstagram.

Op de website van Printstagram kan je jouw foto’s van Instagram uploaden. Je kan kiezen om simpele prints te laten maken in verschillende formaten, een kalender, een mini-boekje etc. Ik koos er voor om een poster te laten maken met mijn foto’s. De poster bestaat in twee formaten, wij namen het grootste formaat om in de woonkamer te hangen.

Je kiest zelf hoeveel foto’s je op de poster laat drukken. Hoe meer foto’s, hoe kleiner ze worden gedrukt (uiteraard). De poster wordt geprint op Fuji Crystal Archive papier, een mooi materiaal dat niet snel scheurt en licht glanst. Printstagram belooft een leveringstermijn van 3-4 weken voor posters. Ik kreeg de poster aan na minder dan 3 weken wachten, wat goed meevalt voor een levering uit de Verenigde Staten. Een klein minpuntje is echter dat je per bestelling van maar 1 Instagram-account foto’s kan kiezen. Jammer, want manlief heeft ook Instagram en onze foto’s samen bundelen zou nóg leuker zijn.

Er hangt nu een leuk overzicht met foto’s van de periode september 2012 tot juni 2013 in onze woonkamer, met fijne herinneringen en de evolutie van onze kitten die uitgroeide tot een kat. Over een half jaar bestel ik waarschijnlijk een tweede exemplaar.

Meer info, prijzen en zelf bestellen kan via Printstagram.
Op Instagram vind je mij als anouschkaautumn

De vlaggetjes komen uit Flow magazine, de gitaar is van manlief.

You may also like

1 reactie

  1. Ooh, leuke poster! Ik ben al een tijdje aan het twijfelen om iets met mijn Instagram foto's te doen, mijn keuzemogelijkheden zijn weer uitgebreid 😛