Review: Peppersmith

Een tijdje terug viel er een heel erg leuk pakje in de brievenbus. Ik kreeg een testpakket van Peppersmith met een hele hoop snoepjes en kauwgum om uit te proberen. 

Het eerste wat opvalt zijn de verpakkingen die helemaal hip zijn. Dat is eens wat anders dan de typische muntjes uit de supermarkt! In mijn pakketje zaten 2 doosjes muntjes, 2 doosjes kauwgum en 2 zakjes Tingz snoepjes.

De muntjes en kauwgum van Peppersmith zijn superlekker. Qua smaak zijn het redelijk gewone muntjes, dus daar kan je eigenlijk niet misgaan. Maar mijn persoonlijke favoriet is de kauwgum in het gele doosje: sicilian lemon and fine English peppermint. Deze kauwgum is munt en toch zoet tegelijk, mmmm! Leuk detail: de doosjes kauwgum hebben een klein vakje met kleine papiertjes in, op die manier kan je de kauwgum netjes weggooien.

Je vraagt je misschien af waarom je dan een doosje Peppersmith zou kopen in plaats van eender welke muntjes of gum. Het antwoord is vrij simpel: Peppersmith is gemaakt met enkel natuurlijke producten, dus geen chemische troep zoals in andere snoepjes. Bovendien zijn alle snoepjes suikervrij, dat is ook een pluspunt. De Peppersmith snoepjes zijn trouwens ook een stuk beter voor de tanden dan andere snoepjes.

Ik kreeg ook nog 2 zakjes met Tingz snoepjes om te testen. Deze snoepjes zijn eigenlijk bedoeld voor kinderen, wat je merkt aan de verpakkingen. Ik kreeg een zakje met de smaken aardbei-vanille en sinaasappel-mandarijn. Zelf verkies ik de aardbei-vanille versie, aangezien deze het zoetst is. Maar beide smaakjes zijn erg lekker, ik vind deze snoepjes zelfs beter dan de muntjes. Ook deze snoepjes zijn gemaakt met natuurlijke producten en ze zijn volledig suikervrij, dus kindjes (en volwassenen *ahum*) mogen hier zo veel van eten als ze willen.

Peppersmith is pas sinds kort beschikbaar in een paar winkels in België (voornamelijk in Brussel), maar ze zijn van plan om ook uit te breiden naar de rest van het land.

Voor alle info en verkooppunten kan je terecht op Peppersmith.nl

You may also like