Eco Urban Crafts Market

Over minder dan 2 weken is het tijd voor de Eco Urban Crafts Market in Gent. De markt wordt voor de derde maal georganiseerd door Oase Gantoise. Je zal er een heleboel standjes vinden met handmade, ecologische en gerecycleerde goodies. De markt maakt deel uit van het driedaagse EI#3 – polytalent met verschillende activiteiten, het volledige programma vind je hier.

Flowers and Feathers zal ook aanwezig zijn op de Eco Urban Crafts Market. Ik zal een heleboel juwelen, haarspeldjes en buttons meebrengen gemaakt uit reststoffen. Bovendien breng ik ook baby rompertjes mee gemaakt uit biologisch katoen.
Kom gerust eens langs om hallo te zeggen!

De Eco Urban Crafts Market gaat door op zondag 5 mei van 13-18u in Gent. De praktische info vind je allemaal hier

You may also like