This Week

De voorbije week was behoorlijk druk, maar wel leuk en productief. Ik heb besloten om de volledige Harry Potter reeks nog eens opnieuw te lezen, dus dat is voorlopig mijn ontspannende lectuur voor ik ga slapen. We spendeerden een lange avond aan het omhoog hangen van onze nieuwe gordijnen. De vorige gordijnen hingen hier al toen we naar hier verhuisden, ze waren lichtbruin (afschuwelijke kleur!), lieten zo wat alles binnen van licht (enorm fijn als het warm is in de zomer) en zorgden er voor dat we niets van privacy hadden aangezien onze overburen gewoon binnen konden kijken. We hebben gekozen voor witte gordijnen van Ikea. Onze nieuwe gordijnen laten zonlicht door, maar houden de warmte en buren buiten. En ons appartement lijkt ruimer en lichter, we bestempelen de nieuwe gordijnen voorlopig als beste aankoop van het jaar.

We zaaiden kruiden in potjes, wat het begin vormt van de plannen voor onze eigen balkontuin. Ik hou jullie zeker op de hoogte over de verdere plannen en vorderingen.
Op zaterdag ging ik naar Nederland met Yannick zijn band More Than Meets The Eye, aangezien ze daar moesten optreden. Een paar uur in de auto gezeten, maar de bands en sfeer zaten wel goed, we waren pas goed en wel terug thuis rond een uur of 4. Het weekend is dus voorbij gevlogen.
Wat deden jullie de voorbije week?

You may also like