Must visit: Let’s LousART

Voor wie houdt van handgemaakte spulletjes, is er volgend weekend een aanrader. Let’s LousART is een driemaandelijkse markt in Gent boordevol ontwerpers en creatieve zielen die hun producten verkopen. Deze markt is ondertussen aan zijn vierde editie toe. Je vindt er handgemaakte juwelen, keramiek, kinderkleding, speelgoed, gehaakte spulletjes en nog veel meer.

Wanneer? 24 februari, van 11u tot 17.30u
Waar? Lousbergs, Tarbotstraat 61 A in Gent!

Meer info vind je op de facebook pagina van Let’s LousArt!

You may also like

1 reactie

  1. Ik was even aan het Googlen op leuke posts over Let's LousART en kwam zo op je leuke blog terecht! Het is namelijk de eerste keer dat ik op deze markt zal staan, en ben benieuwd naar voorbije ervaringen van andere creatieve zielen 😉