Wishlist

1. Zwarte veterlaarzen
2. Bruine veterlaarzen
3. Coach tour dress in Spearmint

Ik ben op het punt van het jaar gekomen dat ik voornamelijk schoenen wil. Schoenen zijn een beetje mijn guilty pleasure. Ook al heb ik een vrij grote collectie schoenen (ahum), er kan altijd nog een paar bij. Op dit moment ben ik vooral aan het uitkijken naar laarsjes die lekker warm en comfy zijn. Dan rest alleen nog het probleem of ik voor zwart of bruin wil gaan.
Daarnaast ben ik uiteraard altijd te vinden voor nieuwe kleedjes, al is dit zo’n jurk die ik enkel voor speciale gelegenheden zou dragen.
Eigenlijk wil ik niet zo veel op dit moment hoor, ik zou al blij zijn met een beetje zon en iets warmere temperaturen. Al moet ik daar voorlopig nog niet te veel op hopen, want er is blijkbaar kans op sneeuw dit weekend. Nog een excuus om binnen te blijven en te hopen dat het snel lente is.

You may also like

2 reacties

  1. Super mooi die schoen! 'k Ben ook een hele collectie aan het opbouwen, maar veterlaarzen staan toevallig nog op het verlanglijstje! 😛