BOM 13: januari-pakket!

Eerder vertelde ik al in een post over de BOM13 quilt cursus van By Miekk en Sew Natural. Ik bestelde het eerste pakket met stofjes voor januari. Ik kreeg het pakketje met wat vertraging dankzij Bpost die het brievenbuspakket blijkbaar niet in mijn brievenbus kreeg (al ben ik er zelf van overtuigd dat het wél in de brievenbus paste, maar goed…). Ik stuurde mijn vriend dus naar het postkantoor om mijn pakketje op te halen.

Bij de bestelling van je BOM13 pakket kan je kiezen tussen de kleurenschema’s blauw-groen, paars-rood of wit prints. Ik opteerde voor het paars-rood pakket, aangezien dit het best in ons interieur past.
Bij de leuke paarse stofjes kreeg ik ook nog bijpassend paars biokatoen naaigaren en een geschikte naainaald. In het pakketje zat trouwens ook een leuk kaartje: “we can do it!”. Dat wordt een kaartje die ik ga omhoog hangen.
Ondertussen staan er op ByMiekk haar blog al 2 lessen online, naast de pdf-beschrijving die je onmiddellijk na bestelling in je mailbox ontvangt. Ik ben heel erg benieuwd om binnenkort écht te beginnen aan mijn eerste quilt!

You may also like

2 reacties