25 Days of Christmas – This Week

We zijn hier nog altijd volop bezig met de 25 Days of Christmas reeks. Alle posts tot nu toe kan je hier terug vinden. Het is maandag, de winter is alweer volop in het land. Tijd voor een overzicht van de voorbije week!

Deze week heb ik voornamelijk foto’s in de aanbieding van onze kat die de gekste (en warmste) plekjes opzoekt om te slapen. Ik ben nog steeds bezig met een dekentje te breien, maar er zit wat vertraging op wegens Chewie die de wol iets te leuk vindt om mee te spelen.


De eerste sneeuw is gevallen vorige week en ik haalde noodgedwongen mijn dikke winterjas boven. Ik spendeerde een paar dagen ziek op onze zetel en maakte pom poms in kerstig rood en groen. Het resultaat zie je binnenkort op deze blog. Ik bestelde The Casual Vacancy van JK Rowling, dus binnenkort ga ik dat beginnen lezen als ik nog eens wat tijd op overschot heb. Het is een drukke periode hier, we zijn al volop kerst- en oudejaarsmenu’s aan het samenstellen en aan het nadenken over welke cadeaus we gaan geven aan iedereen.

PS: je kan Flowers and Feathers ook vinden op facebook

You may also like