25 Days of Christmas – Food!

Na mijn postje gisteren over tafeldecoratie, moeten we natuurlijk ook nadenken over wat er op tafel gaat staan en uiteindelijk in onze buikjes gaat belanden. Onze kerstmenu is al zo goed als af, maar dat houden we nog even geheim (onze ouders lezen mee, shht). Ik zocht op Pinterest een aantal leuke ideeën en tips voor desserts, want daar kijk ik zelf altijd het meest naar uit.

Peperkoeken huisjes, voor als je eens compleet over the top crazy wil doen (en veel tijd hebt).

Cupcakes, een klassieker die geliefd is bij iedereen. Je kan ze zo ingewikkeld versieren als je zelf wil, maar het idee om een kerstkrans te maken met cupcakes is briljant.

Kerst cake pops, iets wat sowieso in de smaak gaat vallen bij de allerkleinsten.

Ook fruit is een leuke toevoeging aan je kerstmenu!

En op kerstdag pannenkoeken als ontbijt!

You may also like

2 reacties

 1. Die aardbei-mannetjes zien er heerlijk uit!
  Het rendier ziet er ook wel tof uit.
  Van de huisjes zou ik niet durven eten. Zo fijn afgewerkt!
  Heb je hier iets van uitgetest?

  1. Het plan was om dit jaar zo'n huisje te maken, maar door ziek te zijn moest dat plan maar eventjes wijken (naar volgend jaar waarschijnlijk). Al zou ik die huisjes waarschijnlijk eerder maken als decoratie ipv voedsel :$
   De aardbeien heb ik vorig jaar getest (yumyum). En pannenkoeken hebben we gisteren gemaakt. Als dessert had ik maandag trouwens een chocolade-mokkataart gemaakt die suuuuperlekker was! Hopelijk ben ik volgend jaar niet ziek zodat ik alles kan maken wat op de planning staat :p