Brrrr…

Het is moeilijk om te geloven dat december al zo dichtbij is. De dikke truien worden uit de kast gehaald en ik verlaat het huis niet meer zonder sjaal en handschoenen. Het jaar loopt ten einde, maar december wordt ongetwijfeld een geweldige maand. Hier is het alleszins vrij druk de laatste tijd, aangezien we ijverig bezig zijn met de voorbereidingen voor de feestdagen (met uiteraard een heel aantal leuke posts op de blog).
Het is het perfecte weer om ’s avonds gezellig in de zetel te haken of te breien. Ik verzamelde een paar van mijn favoriete tutorials.

Dekens: 1, 2, 3

Sjaals: 1, 2, 3

The Purlbee is een van mijn favoriete sites om patronen vandaan te halen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd (in het Engels) en al hun ontwerpen zijn vernieuwend en hedendaags. Zeker eens checken als je houdt van haken, breien of naaien. En ze hebben ook duidelijke tutorials voor beginners!

You may also like