Er is er eentje verjaard

Eergisteren (dinsdag 2 oktober dus) was het mijn 22e verjaardag. We hadden hier een dagje vrij genomen, want werken op mijn verjaardag, daar doe ik niet aan mee.
Toen ik maandagavond de deur open deed stonden er een paar pakjes van manlief op mij te wachten. Al mocht ik ze nog niet openmaken. Spannend!

Eenmaal middernacht kwam eindelijk het moment dat ik het schattige cupcakes inpakpapier aan flarden mocht scheuren. Ja, ik ben nog steeds even excited als een kleuter als het over cadeautjes gaat. Dit zat er in de pakjes.

Een Tardis cookie jar die geluid maakt en licht geeft, een eco-beker met deksel, The Cutest Sneeze In The World (30 schattige katten postkaartjes) en 2 zeepjes van Lush (eentje die naar honing ruikt, het potje is een soort jelly dat naar kersensnoepjes ruikt). Mijn vriend weet duidelijk hoe hij mij blij moet maken!

’s Ochtends werd ik wakker met nog een romantische verrassing. Koffiekoeken en een prachtige bos bloemen! In de namiddag gingen we een beetje windowshoppen, aangezien ik nog filmrolletjes moest binnenbrengen om te laten ontwikkelen. Meestal heb ik het geluk dat het goed weer is op mijn verjaardag. We genoten dan ook enorm hard van het najaarszonnetje. Maar uit voorzorg heb ik toch maar een nieuwe paraplu gekocht die ik nu al goed kan gebruiken.

PS: bedankt aan iedereen die een berichtje postte op facebook, twitter of een sms’je stuurde!

You may also like