Poezenpost II

Chewie haar natte voeding was bijna op, dus moest ik alweer een bestelling doen bij zooplus. Een goed moment dus om ook eventjes op zoek te gaan naar nog wat andere leuke spulletjes. Een paar dagen geleden werd er een gigantische doos geleverd met de post, dit zat er in…

Klein duimpje krabpaal (€49,90). Onze kat begint onze zetel iets té interessant te vinden en zet er iets te vaak haar nageltjes in. Hoog tijd dus voor een krabpaal! Na eventjes zoeken vond ik deze “klein duimpje” met krabton, ligplaats, hangmat en speelgoedmuis. De krabpaal is compact, maar wel groot genoeg om Chewie uren bezig te houden. We hadden de krabpaal net in elkaar gezet (heel eenvoudig, trouwens) en ze begon er direct mee te spelen. Bij ons is deze krabpaal een groot succes en hij is bovendien heel stevig.

Sisalballetjes met veren (€1,99 voor 2 stuks). Het geluid van de rammelaar in deze speeltjes maakt onze kat helemaal gek. Ze is nog steeds gek op veertjes, wat de reden is dat ik dit voor haar kocht. Het sisal dient om de nageltjes van de kat te slijpen terwijl ze toch vrolijk aan het spelen is. Goedkoop en leuk voor de kat!

Trixie Cat’s Cheese (€7,99). Deze kaashoek ligt nu in de buurt van Chewie haar krabpaal en ze speelt er regelmatig mee. Ze probeert de balletjes er uit te halen, wat heel erg leuk is om naar te kijken. Je kan in de kaashoek ook kattensnoepjes leggen, dan moet de poes wat moeite doen om de snoepjes te krijgen. Wij halen het hengeltje wel vaak uit de kaashoek, omdat ze anders als een gek met het muisje blijft spelen en we willen natuurlijk niet dat ze het hengeltje kapot maakt als we niet thuis zijn en zo eventueel de elastiek zou opeten. Deze kaashoek is vrij klein en onze kat speelt er graag mee, maar dit is mogelijk niet zo’n groot succes bij oudere katten.

Wil je zelf iets bestellen bij zooplus voor je kat, hond, knaagdieren, vissen, vogels, reptielen of paard? Klik dan op de link bovenaan deze pagina en krijg 10% korting op je eerste bestelling! Levering in België is gratis vanaf 29 euro, in Nederland vanaf 19 euro. Alles wordt heel snel geleverd en je vindt er zo wat alles voor je huisdieren aan goedkope prijzen.

You may also like