Patty Cake

Gisteren was ik aan het rond wandelen in Antwerpen tot ik een uitstalraam zag waar ik niet aan kon weerstaan. Cupcakes, cupcakes en nog eens cupcakes. Ik was blijkbaar beland bij dé cupcake bakkerij van Antwerpen: Patty Cake. Ik had al gehoord dat er zo’n bakkerij was, maar ik was er nog nooit geweest, dus ik moest uiteraard binnengaan.
Patty Cake heeft elke dag een ander aanbod aan cupcakes. Daarnaast kan je op bestelling taarten en cupcakes laten maken voor feestjes. Ik nam cupcakes met tiramisu- en chocoladesmaak mee naar huis, ze zagen er niet alleen hemels uit, ze smaakten ook geweldig.
Het leuke aan deze zaak is dat je er elke dag andere cupcakes vindt met de meest uiteenlopende smaakjes. Je vindt er de klassiekers met chocolade en aardbei, maar er zijn bijvoorbeeld ook champagne cupcakes. Ik zal dus nog vaak terug moeten gaan om ze allemaal te testen.

Op de website van Patty Cake vind je de openingsuren, het menu en verdere informatie.

You may also like