Moederdag

Elke keer als het bijna moederdag is, zit ik te zoeken naar een leuk cadeautje voor mijn mama. Aangezien ze al veel bloemen en planten heeft, probeer ik elk jaar iets anders te vinden waar mama’s blij mee zijn. Misschien ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je mama of grootmoeder, dus hier zijn een paar ideetjes.

Stel een pakketje samen bij Lush. Alle verzorgingsproducten worden met de hand gemaakt van verse, biologische producten. Lush test niet op dieren en gebruikt zo weinig mogelijk conserveringsmiddelen en verpakking. De producten zijn bovendien vegetarisch, sommige zelfs veganistisch. De verzorgingsproducten ruiken niet alleen hemels, ze zijn veel gezonder en milieuvriendelijker dan de synthetische rommel die je in de supermarkt kan kopen. En de prijzen vallen ook goed mee.

Een hangmat of hangstoel waar je mama in kan uitrusten en ontspannen. (Verkrijgbaar bij Dille & Kamille)

Bij Dille & Kamille vind je ook verschillende cadeaupakketten. Tajine, Mediterraan, Muffins,… als je mama graag kookt, dan zal ze dit waarschijnlijk geweldig vinden. Er zijn ook verzorgingspakketten.

Maak voor je mama cupcakes of taart met een paar leuke boodschappen op. Niet duur, maar wel heel lief.

Mijn mama vindt het geweldig als ik zelf dingen maak voor haar, ze heeft dan ook al gevraagd dat ik een paar juweeltjes maak voor haar. Je kan natuurlijk allerlei dingen zelf maken, zoals kaartjes of een album met foto’s en tekst, superlief en veel persoonlijker.

You may also like