Valentijn!

Als ik eerlijk mag zijn: ik ben nooit een grote fan geweest van valentijn. Ik hou niet van het commerciële gedoe waarbij er van koppels verwacht wordt dat ze voor elkaar dure juwelen en parfums kopen. Het enige wat ik wel leuk vind aan valentijn zijn de leuke DIY ideetjes en schattige koopjes op het internet. Dus als je toch iets wilt doen voor de persoon waarvan je houdt, kan je deze dingen misschien eens checken. Het is tenslotte veel leuker om iets handmade of iets origineel te krijgen.

Deze kaartjes vind je voor 5 dollar in de webshop van Banquet Atelier & Workshop.

De porseleinen bordjes met rood hartje kosten 50 dollar en vind je op de website van Alder & Co.

DIY: pixelated pop-up kaartjes, de instructies vind je hier.

DIY: potloodpijlen, instructies staan hier.

Sowieso mijn favoriete DIY: kaartje met hartjes in kruisjessteek, de instructies vind je hier.

You may also like