Zombie boeken

Deze twee pockets zijn een must-have als je houdt van zombies en monster. Beide boeken werden uitgegeven door Peter Pauper Press en de illustraties zijn gemaakt door Bruce Waldman, bekend door zijn etsen en monoprints. Vampires, werewolves, zombies: compendium monstrum staat vol belangrijke informatie over monsters, ouderwetse kaarten, een Transylvania travel section, pagina’s om je eigen bevindingen en waarnemingen te noteren en veel meer. The art of war for zombies daarentegen is een gids voor de zombies onder ons die de strijd willen aangaan met de levenden. Beide boeken garanderen vooral grappige momenten en zijn perfect om cadeau te doen (aan mezelf kuch kuch ahem).
Meer informatie en afbeeldingen vind je op de website van Peter Pauper Press. Op bol.com kan je de boeken vinden voor 9,95 euro.

Als kers op de taart vond ik deze afbeelding van zombie cupcakes… ik weet nu al dat ik ga proberen om zo’n cupcakes te maken.

You may also like