Van Katoen

Van Katoen organiseert vanalles voor het goede doel. Alles draait rond handwerk en op 14 april organiseert Van Katoen een naaimarathon voor Annick For Kenya. In de webshop van Van Katoen kan je nu al stofjes en patroontjes kopen, ook worden er een aantal workshops georganiseerd om het stiktalent in jezelf te ontdekken.
Voor de mensen die nu al graag aan de slag gaan, zijn er uiteraard ook een paar opties, zoals o.a een Fragile ontwerpwedstrijd. Niet kunnen naaien is geen excuus, want tijdens de naaimarathon zal Van Katoen een hele hoop handmade spulletjes verkopen. Daarvoor hebben ze uiteraard ook superveel boodschappentassen nodig, je kan al meteen beginnen naaien met hun handige tutorial.

Zelf ga ik niet meedoen met het naaien (bij gebrek aan naaimachine en -ervaring), maar het is een super initiatief!
Alle informatie vind je op www.vankatoen.org

You may also like

1 reactie

  1. Naaimachine, check, die kan jij altijd gebruiken. Het lukte me vrij snel om ermee te werken.
    Dank voor de link (vankatoen)
    Dien