Music Monday

Na 3 jaar wachten brengt Jack’s Mannequin een nieuw album uit: People & Things.
Andrew McMahon werd vooral bekend als zanger en pianist van Something Corporate. Toen hij met Jack’s Mannequin begon, kreeg hij te horen dat hij leukemie had. Gelukkig is hij nu genezen, want de muziek van Jack’s Mannequin is geweldig. Vooral het tweede album van Jack’s Mannequin werd geïnspireerd door McMahon zijn strijd tegen leukemie. Dit nieuwe album gaat dan weer over de slechte dingen overwinnen en een stabiele relatie hebben. Jack’s Mannequin staat voor vrolijke songs met leuke stukjes piano en de geweldige stem van hun zanger.
Elke song van het album gaat samen met een kortfilmpje, de 11 filmpjes zullen vannacht op Youtube worden gezet als aanloop naar de release. Het volledige album kan je wel al hier streamen.

You may also like